Lomi Lomi massage

 

Ik heb het gevoel dat de lomi lomi nog steeds verder werkt. Het lukt nu bijvoorbeeld beter om bij mezelf te blijven en niet meegesleurd te worden door wat de omstandigheden thuis/werk van me vragen. Verder voel ik dat mijn lichaam nu meer aanwezig en gegrond is: de verbinding tussen hoofd, hart en lijf is hechter geworden en daarin vind ik houvast en rust. 

Het werd een krachtig helend cadeau waar ik stil van werd en zeer dankbaar uit kwam. Het was een heilzame kracht die doorheen mijn lichaam danste en al dansende oude blokkades tegenkwam en deze zachtjes deblokkeerde.  Niet alleen lijflijke pijntjes, maar ook emotionele en energetische lagen werden aangeraakt en van een dergelijk aanraken wil ik graag meer van ontvangen. Ja, ik was ontzettend blij voor mezelf en toch kwamen de  eerste woorden die ik na de sessie deelde recht uit mijn hart:  nog meer dan voorheen wens ik iedereen een lomi lomi ervaring toe om meer mens te mogen worden en meer verbinding met lichaam/zelf/anderen/Aarde/universum te ontdekken en te realiseren. 

N.

 

Ik heb heel erg genoten van de massage. Je dragende, liefdevolle aanwezigheid gaf me de ruimte om dicht bij mijn eigen ervaring te zijn. De lange strijkbewegingen gaven me een gevoel van eenheid en verbinding. Ook bij het voor- en nagesprek ervaarde ik heel veel zorg, aandacht en veiligheid.

F.


Ik open me telkens meer bij elke beweging, Ik ging onmiddellijk van denken naar voelen.
Elke streling is heel zacht en vloeiend met afwisselende strijkbewegingen. Het is alsof haar handen dansen op m'n lichaam. Je smelt als het ware en wordt zelf vloeibaar. Je voelt je zo gedragen en geborgen.

K.

Lomi lomi komt uit de traditie van de Hawaïaanse eilanden. Het is een energetische en sjamanistisch geïnspireerde massage die de bewegingen en ritmes van de natuur weerspiegelt.

Lomi lomi is naast een diep ontspannende massage ook sterk helend en omhullend. Door de zachte lange en vloeiende bewegingen kan het lichaam in overgave komen en loslaten. 

De massage werkt door op zowel geestelijk, lichamelijk, hart en zieleniveau.

Het is een beweeglijke massage die nieuwe levenskracht genereert. 

Diepe ontspanning, een herboren gevoel, de beleving dat alles er mag zijn, liefdevol, omhullend, verwarmend, hartopenend, zijn ervaringen die bij lomi lomi passen. 

 

Het lichaam wordt op een veilige manier bedekt met een pareo doek.

We werken +/- 2 uur.

Een sessie kost 140 euro.

 

 

 

Foto's Gwen Fontenoy